Autostrada Tirane-Durres, km 6, Tirane, Albania
+355 68 80 31 347
Close
Autostrada Tirane-Durres, km 6, Tirane, Albania
+355 68 80 31 347 [email protected]
09:00-5:30

Rreth nesh

Artisan është themeluar në vitin 1998 si një furrë e vogël që prodhonte embelsira per dyqane ne nje  zonë lokale. Sot, kompania është rritur për t’u bërë një nga prodhuesit kryesor te embelsirave  me cilësi të lartë për konsumatorët në të gjithë Shqipërinë. Konsiston ne prodhimin e ëmbëlsirave , tartave unike, brownit klasik, dhe cheesecake-t e mrekullueshem. Artisan është vlerësuar për cilësi dhe inovacion te produkteve duke i qëndruar  angazhimit kryesor të prodhimit të produkteve më të mira, te cilat përmbajnë vetëm,ngjyra natyrale pa trans-yndyrë artificiale. Origjinaliteti, cilësia dhe pasioni janë përkushtimi ynë.

skuadra jone

Puna është e miroganizuar.Stafi perbehet nga nje shef prodhimi,artizanet e punishtes , teknologe, menaxher shitjes, agjent shitjes  dhe çdo sektor i pastiçerisë ka përgjegjëse. Pra çdo sektor funksionon siç duhet.

Eraldi
Eraldi
Technical Director
Erinda
Erinda
Sales Director
Egi
Egi
Sales Manager
Tefta
Tefta
Cooker