Autostrada Tirane-Durres, km 6, Tirane, Albania
+355 68 80 31 347
Close
Autostrada Tirane-Durres, km 6, Tirane, Albania
+355 68 80 31 347 [email protected]
09:00-5:30

DUHEN VETEM DISA KAFSHATA

Përgatitur me dashuri
  • a
    by Jon Davis, baker
  • b
  • f
  • c
  • d

Një histori e ëmbël

Ideja për krijimin e një biznesi të tillë lindi në vitin 1998, pas një tradite familjare në sektorin e ëmbëlsirave, ndërsa sot e kanë  kthyer atë në një art të vërtetë.

Ne 2003 Artisans filloi te shihej ne perspektive si nje biznes qe ofronte produkte per biznese te tjera.

Biznesi nga i vogel, kalon ne nje stad tjeter, duke pasur struktura te organizuara me profesioniste te vertete.

Sot, Artisans ofron per bizneset me te rendesishme ne Tirane Ho-Re-Ca nje game te gjere produktesh.

Ç’mendojnë njerëzit rreth nesh

Artisan desserts are my best friend in bad and good days. If you're searching a friend, go to Artisan.

Eva
Eva

It makes life more enjoyable, i mean you start enjoying every moment of it.

Ona
Ona

You learn to share and care 🙂

Bora
Bora

I really enjoy making breakfast and dinner. But breakfast is a good excuse to have some dessert before dinner.

Gena
Gena

Adresa elektronike

[email protected]
www.artisans.al

Telefon dhe fax

+355 68 803 1347

Adresa fizike

Autostada Tiranë- Durrës, Km 6
Tirana, Albania