Autostrada Tirane-Durres, km 6, Tirane, Albania
+355 68 80 31 347
Close
Autostrada Tirane-Durres, km 6, Tirane, Albania
+355 68 80 31 347 [email protected]
09:00-5:30
Torta della nonna

Torta della nonna

Biskotë me krem limoni e pudrosur me pluhur sheqeri dhe lajthi të thermuar.